Tipy na dárky ke Dni matek od Pandory

Novinky |

Udělejte radost své mamince a pořiďte jí šperk se speciální symbolikou. Objevte kolekce oslnivých řetízků, přívěsků a náramků od Pandory.

web_q224_c_pdp_model_styled_05_premd_1x1_rgb-20240412-143444.png

Co darovat ke Dni matek? 6 tipů na šperky Pandora, které rozzáří oči každé mamince

Poděkování a překvapení v jednom. Třpytivý šperk od Pandory představuje milou pozornost, která vaší mamince zaručeně vykouzlí úsměv na tváři. Designéři si dali spoustu práce s tím, aby šperk nejen skvěle vypadal, ale zároveň nesl hlubší význam – symbolizoval vaše spojení, lásku nebo důležitost mateřství. 

Nikdo nezná vaši maminku lépe než vy. Možná si potrpí na nadčasové doplňky a vždy se poohlíží po novém kousku pro rozšíření své sbírky. A co je lepší volbou než právě ikonické šperky od Pandory s tematickými motivy? Přesvědčte se sami. Díky nim se vaše maminka bude cítit výjimečná (nejen) na Den matek.

Ruční písmo a gravírování Forever and Always

Co byste řekli na personalizované šperky s ručním písmem a milým vzkazem? Před několika lety designéři z Pandory vytvořili speciální gravírování na špercích, což u zákazníků sklidilo velký úspěch. 

Na tento trend navázaly i další modely – přičemž jedním z nich je tento dvojitý náhrdelník ze sterlingového stříbra. Každý řetízek má vlastní přívěsek ve tvaru srdce, na kterém najdete ruční gravírování „Forever“ a „Always“. U obou řetízků se dá nastavit libovolná délka, což vám otevírá pestré možnosti při stylingu. 

Symboly srdce a nekonečna: Kolekce pro milovnice zlata a zirkonií

Lesk a třpyt, kam až oko dohlédne. Pokud je vaše maminka příznivcem zlata a oslnivých zirkonií, vybrané kousky ji rozhodně potěší. Jsou to například náušnice a náhrdelník ze 14karátového zlata ozdobené děrovaným srdcem a zářivými kamínky podél jeho okraje. Nesmí samozřejmě chybět ani rafinovaný motiv nekonečna, který se inspiroval láskou k rodině a nerozlučným poutem mezi jejími členy. 

Ruční písmo a gravírování: Přívěsky Pandora pro zpestření každého šperku

Pokud vaše maminka řetízek nebo náramek od Pandory už má, můžete jí udělat radost drobným přívěskem. Pro inspiraci jsme vybrali 3 nádherné kousky, které kombinují symbol srdce s originálním gravírováním. Který z nich nejlépe odráží osobnost vaší maminky?

Nejvýraznější je přívěsek z proplétaných vrstev sterlingového stříbra, jenž upoutá pozornost majestátním nápisem „MOM“ a kulatým růžovým opálem vyplňujícím písmeno „O“. Jako překvapení uvnitř najdete typické maminkovské heslo: „Always knows best“.

O něco jemnější je prostřední stříbrný přívěsek, který zkrášluje spoj ze 14karátového růžového zlata a zavěšený růžový opál. I zde najdete ukryté gravírování v podobě nápisu „Mom“ a „There is no one like you“.

Zcela bez třpytivých zirkonií tady máme přívěsek Don't mess with Mama“ z leštěného stříbra. Ten naopak vyniká řadou roztomilých srdíček a výrazným písmem, které na ploše plíšku skvěle vynikne.

A jedna pozornost i pro vás – speciální akce a sleva až 50 %

Vy jste se rozhodli udělat radost své mamince. A my zase chceme udělat radost vám! Nyní nabízíme 20% slevu na elegantní dárkové sety Pandora, které se skládají z náhrdelníku a páru náušnic. Vybírat můžete ze 4 různých variant. 

Že by se vám líbily spíše samostatné šperky? Při nákupu 2 kusů od nás získáte ten levnější se slevou 50 %. Pozor, akce platí pouze od 2. 5. do 14. 5.

Tak co, který ze šperků Pandora si získal vaše sympatie? Ať už vyberete jakýkoliv, každý z nich poslouží jako stylový doplněk i upřímné poděkování za vše, co pro vás maminka udělala. Navíc jde skvěle kombinovat jak s ležérními, tak formálními outfity, což z něj dělá ideální doplněk pro každý den.

Tip: Nevíte si rady s tím, jak určit velikost náramku nebo prstýnku? Připravili jsme pro vás praktický návod, který vám pomůže správně vybrat.